Suggestie
Gebakken Ganzenlever, gecarameliseerde ui, peer, crème van vijgen |
18,00 |
|
Gegratineerde Babykreeft met tomaat en zeekraal, salsa romesco |
16,00 |
28,00 |
Snoekbaarsfilet, venkelpuree, bimi en sabayon met limoen |
|
28,00 |
Wilde duif, crème van gele biet, butternut, witloof, gevogeltejus met vijgen en kroketten |
|
30,00 |
Salade
Quinoa salade met avocado, mango, paprika en komkommer |
15,00 |
22,00 |
Geitenkaas, ijsbergsla, rucola, pista- che, walnoot, appel en noten/honingdres- sing |
15,00 |
23,00 |
Salade LAM’EAU: King Crab-poot, huis gerookte zalm, Oostendse grijze garnalen, guacomole en limoenolie |
17,00 |
26,00 |
Dagverse steak tartaar, slaatje en frietjes |
|
27,00 |
Voorgerecht
Gazpacho tomaat-watermeloen, mozzarella en basilicum |
10,00 |
|
Carpaccio van Sint-Jacobsvruchten, avocadocrème, mangodressing en groene asperges |
17,00 |
|
Tartaar van tonijn, wasabi kroepoek, gepekelde gember, limoen en sesam |
18,00 |
|
Huisgemaakte kaaskroketten van Camembert en Stilton met limoenolie en rucola |
|
16,00 |
Carpaccio ‘Wagyu’, rucola, parmezaan, witte truffelolie, brushetta met tapenade van tomaat |
|
17,00 |
Huisgemaakt kroketje van paling “in ’t groen”, gerookte paling, citrusgel en gepofte quinoa |
|
17,00 |
Krokante kalfszwezerik, auberginekaviaar en ‘Coeur de boeuf’ tomaat |
|
18,00 |
Hoofd Vlees
Sappig gevulde hoevekip, wortelcrème, boontjes, trostomaat, Carolusjus en kroketten |
|
28,00 |
Eendenfilet, chutney van tomaat en perzik, crème van waterkers, groentechips, jus met kriekenbier en krieltjes |
|
29,00 |
Lamsfilet, gegrilde groenten, aardappelgratin en rozemarijn/tijmjus |
|
30,00 |
Filet pur ‘Limousin’, krokante zomersalade, huisgemaakte bearnaisesaus en frietjes |
|
34,00 |
Hoofd Vis
Gebakken rogvleugel, kappertjes, citroenboter en aardappel in de schil *Bier suggestie Maneblusser 5.80% *€ 3,20 |
|
27,00 |
Zeebaarsfilet, bloemkool, lamsoor-zeekraal, aardappelpuree, mousseline |
|
28,00 |
Kabeljauw, kruidenkorst, pasta, seizoensgroenten, kruidige bouillon |
|
29,50 |
Zeetong ‘Meunière’, slaatje, frietjes en verse tartaar |
|
34,00 |
Vega
Lentil stew with seasonal vegetables and small spring potatoes (vegan) |
|
22,00 |
Ravioli with dried tomatoes, samphire, parmesan and basil oil |
|
24,00 |